Cursussen

Cursussen voor volwassenen

Het atelier is een fijne plek om dingen uit te proberen, fouten te maken, om oplossingen te vinden, om te leren kijken en om plezier te hebben. Kunst maken is geen wedstrijd. Je krijgt geen cijfer. Ik vind het proces belangrijker.

Mijn eigen kunstwerken maak ik van wol. Ik vilt zowel met water en zeep (natvilten) als met speciale naalden (naaldvilten). Je kunt mijn werk bekijken op www.geavaneck.nl.

Wil je deze techniek ook ontdekken? Kijk hieronder voor het cursusaanbod.

pauw_viltcursus

..

Naaldvilten

Wanneer:
Woensdagochtend 9.30 – 11.30
Donderdagavond 20.00 – 22.00
Waar:
Gruttersdijk 12
Kosten:
per 5x 145,-
inclusief materiaal

Creatief ontspannen

Naaldvilten is een techniek waarbij losse wol in elkaar wordt geprikt. Hiervoor gebruik je een speciale (scherpe!) naald met weerhaken. Je kunt er zowel platte werkstukken, voor aan de muur, als ruimtelijke beelden mee maken.

Jouw eerste lessen leer je de techniek en mogelijkheden. De materiaalkosten zitten bij het cursusgeld inbegrepen. Als je al vaker les hebt gekregen werk je aan een zelfgekozen project. Je schaft dan je eigen materialen aan en ontvangt een korting op het cursusgeld. Beginners en gevorderden werken door elkaar heen.

Het prikken is ontspannend. De avonden zijn vaak gevuld met gelach en mooie gesprekken.

Inschrijven

..

Workshops op maat

Samen creatief

Vrijgezellenfeestjes, vriendinnen avonden, baby showers, studiedagen of afdelingsuitjes. We bedenken vooraf samen wat we gaan doen. Afhankelijk van wat het doel is van de bijeenkomst doe ik een paar voorstellen. De prijs wordt gebaseerd op de grootte van de groep en op jullie wensen.

We kunnen als groep gezamenlijk een kunstwerk maken, van vilt bijvoorbeeld of ieder apart aan iets werken.
Contact